Seguretat Social

Seguretat Social

A Smmart Services ens encarreguem de tots els tràmits i processos necessaris per a garantir que els teus empleats estiguin degudament afiliats a la seguretat social, i que les seves cotitzacions siguin gestionades correctament. A més, el nostre equip d’experts en seguretat social està sempre actualitzat en les últimes normatives i regulacions per a oferir-te les solucions més efectives i actualitzades.

Oferim un servei globalitzat i individualitzat en funció de les necessitats dels nostres clients, per la qual cosa ens adaptem a cada situació específica. La nostra meta és garantir que la gestió de la seguretat social de la teva empresa es realitzi de manera àgil i eficient, perquè puguis centrar-te en el creixement del teu negoci. Contacta’ns per a més informació i descobreix com podem ajudar-te.

Personalitzat

Una gestió personalitzada, de confiança i transparent.

Rapidesa

Afiliacions a la seguretat social en menys de 24 hores.

Que inclou el servei?

Ens encarreguem de realitzar els tràmits necessaris per a donar d’alta als empleats en el sistema de Seguretat Social, així com gestionar les baixes.

Calculem les cotitzacions a la Seguretat Social de cada empleat, i ens encarreguem de la seva gestió dins dels terminis establerts.

Gestionem els processos d’incapacitats temporals, i ens encarreguem de la tramitació dels corresponents comunicats mèdics i baixes.
ENCARA TENS DUBTES?

Deixa'ns les teves dades i un assessor Smmart et contactarà

Haz clic para leer el detalle de la Política de Privacidad