Personal Altament Qualificat

Tramitem els permisos de treball dels teus empleats

Per a les empreses sovint la tasca d’importar talent suposa tot un repte, i és un component clau per al seu creixement i expansió, els nostres serveis comporten l’ajuda necessària perquè els tràmits siguin fàcils i àgils, per a això Smmart Services posseeix un equip expert en Mobilitat Internacional disposat a ajudar-te en els reptes empresarials.
Acompanyament

T'assessorem durant tot el procés.

Expedient

Presentació i seguiment precís de l'expedient

Com t'ajudarem?

Acompanyem i orientem al candidat per a la recollida de documentació i informació, necessària per a presentar l’expedient.

T’ajudem en l’elaboració de l’expedient del candidat pas a pas, i en la tramitació d’aquest davant les autoritats competents..

Fem seguiment de l’expedient per a contestar de manera oportuna qualsevol requeriment per part de l’autoritat d’immigració, i informar l’empresa i al candidat sobre la resolució d’aquest.
Orientem al candidat, per a una vegada tingui la resolució del seu expedient, pugui sol·licitar el visat en l’ambaixada d’Espanya al país d’origen.
Quan el candidat ja estigui a Espanya, tramitem les cites necessàries en les entitats corresponents per a: L’empadronament i la targeta de residència, estalviant-te llargues esperes.
Gestionem les renovacions del permís de residència de l’empleat, previ al seu venciment.
ENCARA TENS DUBTES?

Deixa'ns les teves dades i un assessor Smmart et contactarà

Haz clic para leer el detalle de la Política de Privacidad