Legalització de Documents

Legalització de Documents

En un món cada vegada més globalitzat, la necessitat de legalitzar documents per al seu ús a l’estranger és cada vegada més comú. Ja sigui per a estudiar a l’estranger, per a treballar en una empresa internacional o per a establir un negoci en un altre país, la legalització de documents és un requisit fonamental. En aquest context, oferim un servei integral de legalització de documents que facilita el procés i t’estalvia temps i esforç.

En Smmart Services els nostres especialistes de l’àrea legal, s’encarreguen de gestionar tot el procés de legalització davant les autoritats competents, ja sigui a nivell nacional o internacional. Ens assegurem que tots els documents estiguin en ordre i compleixen amb els requisits exigits per les autoritats competents en cada cas.

El nostre servei és ideal per a estudiants, professionals i empresaris que necessitin legalitzar documents per al seu ús a l’estranger. Oferim una atenció personalitzada, per a garantir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Confia en nosaltres per a legalitzar els teus documents de manera eficient i sense complicacions. Contacta’ns per a més informació!

Personalitzat

Una gestió personalitzada, eficient i de qualitat.

Rapidesa

Documents legalitzats en el menor temps possible.

Que inclou el nostre servei?

Ens assegurem que el document tingui validesa legal i compleixi amb els requisits necessaris per a ser legalitzat.
Si el document ha de ser presentat davant un notari públic o autoritat competent per a certificar la seva autenticitat, nosaltres ens encarregarem de programar la visita.
Si el document ha de ser legalitzat pel govern local (Ej: el Ministeri de Relacions Exteriors) per fer constar la validesa a l’estranger, nosaltres ens encarregarem de gestionar la legalització abans les autoritats competents.
En alguns casos, el document ha de ser legalitzat per l’ambaixada o el consolat del país de destinació per fer constar la validesa legal en aquest país. No et preocupis, que nosaltres t’ajudarem a gestionar la legalització abans l’ambaixada o consultat.
En alguns casos el documents ha de ser traduït a un altre idioma per al seu ús a l’estranger. En aquest cas, la traducció ha de ser certificada per un traductor jurat o autoritat competent. Els nostres especialistes t’ajudessin a gestionar la traducció del document, si és necessari.
ENCARA TENS DUBTES?

Deixa'ns les teves dades i un assessor Smmart et contactarà

Haz clic para leer el detalle de la Política de Privacidad