Gestions Notarials

Gestions Notarials

En el nostre dia a dia, ens trobem amb múltiples tràmits que requereixen de la signatura i legalització davant un notari. Des de la compra o venda d’una propietat, fins a la gestió de documents legals, sempre és necessari comptar amb un professional que pugui certificar l’autenticitat dels nostres documents. En aquest sentit, oferim un servei de gestions notarials àgil i de confiança, per a garantir que els teus tràmits es realitzin sense complicacions.

A Smmart Services els nostres especialistes de l’àrea legal, s’encarreguen de facilitar tot el procés davant el notari, des de la preparació dels documents fins a la seva presentació i registre. Ens assegurem que tots els documents estiguin en ordre i compleixen amb els requisits exigits per les autoritats competents en cada cas.

El nostre servei és ideal per a particulars i empreses que necessitin realitzar tràmits notarials de manera ràpida i senzilla. Oferim una atenció personalitzada, per a garantir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Confia en nosaltres per a realitzar els teus tràmits notarials de manera eficient i sense complicacions. Contacta’ns per a més informació!

Personalitzat

Una gestió personalitzada, eficient i de qualitat.

Rapidesa

Documents notariats en el menor temps possible.

Que inclou el nostre servei?

Abans de presentar els documents davant un notari, serà necessari preparar-los abans de formar-los. Aquests documents poden incloure contractes, poders, testaments, entre altres. No et preocupis, els nostres especialistes t’ajudaran a preparar-los.
Una vegada que els documents estiguin preparats, el notari els revisarà i, si és necessari, els corregirà. Després d’això, es procedirà a la signatura dels documents per part de les parts involucrades. Nosaltres ens encarregarem de gestionar les correccions davant el notari, i programar les vistes per a la signatura.
En alguns casos, els documents poden requerir d’una legalització addicional, com una postil·la o una legalització consular. El nostre especialista s’encarregaran de legalitzar-los, en cas que sigui necessaris.
En alguns casos, els documents han de ser registrats davant una autoritat competent per a tenir validesa legal. Nosaltres ens encarregarem d’aquest procés o et proporcionarem l’orientació necessària per a realitzar-lo.
T’atorgarem còpies dels documents signats pel notari, i legalitzats, en cas que així es requereixi.
ENCARA TENS DUBTES?

Deixa'ns les teves dades i un assessor Smmart et contactarà

Haz clic para leer el detalle de la Política de Privacidad